Om senteret

Idégrunnlag og målsetning

Benny Christiansen og Ronny Kert er de to idèskaperne bak prosjektet.

Idégrunnlag:

Fornebu Indoor Golf Center (FIGC) er et innendørs golfcenter, som i vinterhalvåret tilbyr treningsfasiliteter innenfor golfsporten, under realistiske forhold.

Senteret har 60 utslagssteder, 80 m2 puttinggreen, 100 meter lang driving range, 6 stk. Fullswing simulatorer, 3 stk. TrackMan, tilknytning til professjonelle golfinstruktører, 400 m2 golfshop med clubfittingsenter.

FIGC har en hyggelig cafè, med friskbakt wienerbrød, vafler, baguetter, pizza m.m.

FIGC ønsker å danne optimale rammer for alle som ønsker å prøve krefter med golfspillet - nybegynnere, habile og professjonelle golfspillere, firmaer, foreninger, venner og familier.

FIGC vil bli med på å dekke et massivt behov for treningsmuligheter innenfor golfsporten i Norge, som er hurtig voksende.

Målsetning:

FIGC har følgende målsetning:
  • å være det innendørs treningssenter som amatører, professjonelle, elitespillere, næringsslivet etc. foretrekker.
  • å være det største og mest naturtro innendørsanlegg i Norge.
  • å skape et treningssenter med en spesiell tiltrekkende atmosfære, hvor alle kunder, amatørergolfere og professjonelle, har lyst til å komme igjen og igjen.  
  • å skape et treningssenter, som er proaktivt innen fastholdelse av kunder, og hvor kundene føler det til stadighet tilrettelegges og utvikles spennende aktiviteter.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her